Tuesday, October 12, 2010

Bilik untuk di sewa di Tiara Beach Resort

Unit ini merupakan unit persendirian.
Blok F, tingkat 1. (berhadapan dengan stage utama, malam2 ada persembahan).

Jenis studio apartment -pool view.
Keluasan unit ini adalah seluas 506sqft, diantara unit studio yg TERLUAS.

Dilengkapi dengan pelbagai peralatan asas seperti:
      * 2 katil super single. (tambahan 1 tilam disediakan dengan PERCUMA).
      * 2 biji bantal. (tambahan 4 biji bantal disediakan dengan PERCUMA).
      * TV
      * cerek elektrik
      * aircond
      * water heater
      * 2 tuala.
      * mini fridge.
      * sejadah & telekung sembahyang.

Harga bermula dari RM130/mlm.

Untuk tempahan, hubungi Shahril di 017 939 1161 atau emel ke muhamad_shahril@yahoo.com
  
Weekday (ahad - khamis)                                       = RM130/mlm
Weekend (jumaat - sabtu) / Public / School holiday  = RM160/mlm

Iklankan blog ini di dalam blog/website anda dan anda layak untuk mendapatkan rebet.

2 katil super single

Ruang menonton
Tandas, siap dengan water heater
Mini fridge
Cerek elektrik

p/s : Semua gambar diatas adalah gambar sebenar unit ini.


Cara-cara tempahan. 


Booking RM100 diperlukan untuk setiap satu malam (cth: kalau 2 malam, kena booking RM200).
Bila saya dapat duit deposit, tempahan anda adalah secure.
Booking hendaklah di bank in ke dalam akaun:
     MAYBANK Muhamad Shahril 154017348454  
     atau CIMB Muhamad Shahril 04060003181054.

Sms saya nama, no. hp & tarikh check in setelah booking dimasukkan.
Saya akan smskan nama, no hp (orang yang jaga kunci unit saya di PD) dan cara-cara untuk check in.
Baki bayaran hendaklah dibayar semasa check in.

Waktu check in    : 2 pm.  
              (paling awal boleh check in pkl 1pm, bergantung kpd bilik dah siap di kemas atau belum).
Waktu check out  : 12 tghr.


Rules and conditions:-
 
** unit ini adalah unit persendirian
** makan pagi @ room service tidak disediakan.
** tidak dibenarkan memasak dalam unit ini.
** Strictly no alcohol/pork/other non-HALAL food allowed
** durian tidak dibenarkan
** haiwan peliharaan tidak dibenarkan.
** deposit tidak akan dipulangkan jika membatalkan booking.
** tidak dibenarkan untuk menukar tarikh check in.

20 comments:

  1. biasa la bro.. budak2 br nak bljr..

    ReplyDelete
  2. lawa.. keep it up bro.. terasa nak sambar satu la kat TBR ni.. dari dulu lagi teringin..

    ReplyDelete
  3. mahafiz.. aku nk letgo.. kalo berminat, call aku..
    aku bg siap ngan guest2 skali..

    ReplyDelete
  4. nak masuk themepark tu harga lain yeee? berapa pulak harganya ?

    ReplyDelete
  5. dewasa rm20/day. kanak2 rm15/day. bwh 90cm rm5/day.
    themepark (kolam) adalah milik pihak pengurusan. segala pembayaran utk masuk ke themepark mestilah melalui pihak pengurusan, tiket di jual di blok G.

    ReplyDelete
  6. Berape 1 mlm esok

    ReplyDelete
  7. ada 2 rate shj.

    Weekday (ahad -khamis) = RM130/mlm
    Weekend (jumaat - sabtu) / Public / School holiday = RM160/mlm

    so skrg ni musim cuti sek, jd rm160/mlm.

    esok dah penuh, sehingga 31 dec.

    ReplyDelete
  8. bilik ni pool view kan? blok apa ye?

    ReplyDelete
  9. blok F, tingkat 1.
    pemandangan sebelah malam mmg best,
    sbb unit ni berhadapan dgn stage utama..

    ReplyDelete
  10. Hi Shahril,

    Ada kekosongan tak hujung minggu 29 Jan ni utk satu mlm, klu takde how about in Ahad and out Isnin?

    ReplyDelete
  11. 29jan dah penuh.
    kalau 30jan kosong lg.
    anyway, ada syarat baru dari pihak pengurusan TBR,
    u boleh refer pd post baru.
    tq.

    ReplyDelete
  12. macam mana kalau 2okt - 4okt.. ada kosong tak

    ReplyDelete
  13. 24 Sept ada kosong?

    ReplyDelete
  14. 2 Dis - 4 Dis 11 - masih boleh ditempah lagi

    ReplyDelete
  15. maaf, kpd yang berminat utk menempah @ nak check ada kekosongan atau tidak, sila SMS/call ke
    017 939 1161 untuk jawapan yang segera.

    ReplyDelete
  16. kt tbr mto boleyh park kt bwah blog x? Takot la nak cek in bhari2 park luar. Tkot balik jalan kaki pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf, sy tak pasti pasal hal ni. tak pernah plak saya nampak guest parking motor kat bwh tu, sbb kebiasaannya guest akan dtg berkereta.

      Delete
  17. very nice place to stay and enjoy your vacation..sesiapa yang nak mendapatkan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri,bolehla menghubungi kami..

    ReplyDelete
  18. Dlm bln nov ade kosong tk?check in ari sabtu..

    ReplyDelete